Boeken van Jack Molenaar

COMPLOT SEBASTIAAN IN HET KORT

Hoofdpersoon Ton Veltman is een succesvol en gelukkig mens: hij is sterk en gezond, heeft een mooie baan als farmaceutisch researcher en is in zijn vrije tijd een succesvol rallycoureur.  Zijn huwelijk met de jonge Nicole de Boer is onder een gelukkig gesternte geboren. Het leven heeft hen veel te bieden. Maar alles wordt anders als Nicole in verwachting raakt.  Ze wordt neerslachtig en keert zich af van haar ongeboren kind.

Een paar maanden later wordt Ton wakker in een leeg huis. Zijn vrouw en de baby Sebastiaan zijn verdwenen. Alsof ze nooit hebben bestaan.

Als de politie wordt ingeschakeld komt Ton in contact met hoofdrechercheur Jessica Block. Zij is gedetacheerd bij een bijzonder politieteam dat zich richt op grensoverschrijdende, zware criminaliteit. Het vermoeden rijst dat de verdwijning van Nicole en Sebastiaan verband kan houden met de handel in namaakmedicijnen. Maar het onderzoek vordert moeizaam. Ton neemt het heft in eigen handen en vertrekt naar Basel. Hij belandt daar in een politiecel. Even later wordt er een moordaanslag op hem gepleegd. Hij overleeft de aanslag en stuit in Zwitserland op een geheime locatie waar proeven met medicijnen zijn uitgevoerd. Maar vindt hij Nicole op tijd terug? En waar is zijn kind, Sebastiaan? 

'COMPLOT SEBASTIAAN' IS IN ALLE BOEKWINKELS TE KOOP (FYSIEK EN INTERNET) 

 ISBN 978-90-8660-216-2