Boeken van Jack Molenaar

DONKER VERLEDEN 

Het verhaal begint in de Zaanstreek. Lisette Vos is pas vier jaar oud als ze in de kelder van haar  ouderlijk huis op een gruwelijk geheim stuit

Dertig jaar later wordt ze ontvoerd en opgesloten op de zolder van een leegstaand huis. Haar ontvoerder beeldt zich in een beroemd chirurg te zijn en treft op de zolder voorbereidingen een hersenoperatie uit te voeren. Volgens hem heeft ze last van waanideeën die hij operatief wil verwijderen.  

De politie neemt aanvankelijk aan dat Lisette uit vrije wil is vertrokken, maar haar man, de advocaat John van Dijk, gelooft daar niet in. Hij vindt steun bij Dik Daalman, de geslepen oud-rechercheur die als privédetective voor zijn kantoor werkt. Als later blijkt dat de verdwijning van Lisette verband houdt met oude, onopgeloste moordzaken, schakelt de politie het Netwerk Misdaad Bestrijding (NMB) in. Daarmee komt Jessica Block, de jonge en talentvolle hoofdrechercheur van het NMB, in beeld.

De bizarre gebeurtenissen volgen elkaar snel op. Uiteindelijk raakt John ervan overtuigd dat de oplossing in het verleden ligt. In het donkere verleden van Lisettes familie.

                                                     DONKER VERLEDEN is te koop via de boekhandel en internet. Het ISBN nummer is 978-94-6266-123-3