Boeken van Jack Molenaar

REACTIES VAN LEZERS

Ina Inke Gortmaker schrijftIk heb het boek gelezen (geweldig!). Tot het laatste moment bleef het spannend. Ik kijk nu al uit naar de volgende!!

Wim Nieuwenhuizen schrijft:  Een vreselijk boek........ Wilde steeds gaan slapen maar kon het niet opzij leggen.Een erg goed debuut waar ik veel respect voor heb. 

Joanne van Ingen schrijft:Ik heb hier maar een woord voor: Wauw. Sprakeloos heb ik het in een teug verslonden. Een groot compliment voor jou, Jack!  Je gaat het maken met je Complot Sebastiaan.  

Alfred Boer schrijftMeestal haak ik al na een paar zinnen af, zo niet bij Complot Sebastiaan. Naar mijn smaak slaagt debutant Jack Molenaar erin om zijn lezers direct aan zich te binden.  Dit smaakt naar meer!

Henk van Bohemen schrijft: Goed leesbaar, steengoed verhaal waar de spanning vanaf druipt.

Dinie Bakker schrijft: Jammer dat ik het uit heb, want het leest als een speer. En niet moeilijk. Goed boek om mee te nemen op vakantie. 

Jurjen van Aalst schrijft: Ik had er wat meer van verwacht. De spannende stukken vind ik lekker lezen, maar soms wat te melodramatisch. Zoals wanneer hoofdpersoon Ton zijn vrouw terug vindt. Snik!

Anneke Lispet-Mulder schrijft: Boek is uit. Vakantie zit er op. Een heel goed boek en spannend vanaf de eerste bladzijde. En dan het einde, wie had dat ooit verwacht. 

Klaas Wijnja schrijftIk heb Complot Sebastiaan in een dag uitgelezen. Het mooie van dit boek is dat je snel in het verhaal zit en daarna blijf je gewoon lezen. Niks geen moeilijke toestanden, gewoon spannend. 

Marian Boer schrijft: Complot sebastiaan uit!!! Boeiend tot de laatste pagina.

Rick Gouw schrijft: Leest als een trein en de spanning zit er vanaf het begin goed in. De problematiek van illegale medicijnhandel wordt heel voelbaar gemaakt doordat je meegenomen wordt in een persoonlijk drama. De vlotte schrijfstijl maakt dat je lekker meegesleept wordt. A must read!

Anne Hoekstra schrijft: Een lekker boek met helaas was ongeloofwaardige trekjes. Maar ik kan me voorstellen dat Jack Molenaar als schrijver veel mensen aantrekt. Hij schrijft vlot en boeiend. 

Bruna.nl review: Een boek waarin je vanaf het begin verder wil lezen! De verschillende personages nemen je in korte hoofdstukken mee door het hele verhaal. Het leest vlot en zou zo het scenario voor een spannende film kunnen zijn.

Bruna.nl review: Nadat ik het boek had aangeschaft en er in begon was ophouden met lezen moeilijk. Het is een spannend boek, goed geschreven tot in de kleinste details waarin je je echt kon voorstellen hoe dingen eruit zagen. Ook de personages spreken tot je verbeelding. Tot het einde toe boeiend en de ontknoping geheel onverwachts. Al met al een heel goed boek.

Danny Vanaudenhove schrijft: Heb Complot Sebastiaan uitgelezen deze middag en ik moet zeggen dat ik genoten heb van de eerste tot de laatste bladzijde. Fantastisch boek, spannend tot het laatst en ik kon niet stoppen met lezen tot ik het uit had. Ik hoop nog boeken van jou te kunnen gaan lezen in de toekomst.

Gerard van 't Hof schrijft: Wat is dit een heerlijk boek, Jack Molenaar! Normaal gesproken lees ik nooit een boek, maar mijn vrouw drong erg aan. Daarom heb ik je schrijfsel met lichte tegenzin ter hand genomen en daar heb ik geen spijt van. Het lijkt wel of je het speciaal voor mij als 'niet-lezer' hebt geschreven. Je komt makkelijk in het verhaal en dat blijft doorgaan tot het einde toe. Schrijf maar meer van dit soort boeken, auteur Molenaar! Liefst voor eind oktober, want dan ga ik weer op vakantie!

André Tanis schrijft: Nu heb ik het ook gelezen: in adem uitgelezen. Mooi!

Josje Kouwenhoven schrijft:  Beste mijnheer Molenaar, mischien wil u mijn mening ook op u website zetten. Het boek wat u geschreven heeft is heel mooi en erg spannend. Ik heb er erg van genoten. 

Kneefel schrijft: Zelfs voor de niet echte lezer een boeiend verhaal .
Als je eenmaal bent begonnen met lezen wil je het uitlezen tot het slot.

Ria Schopman (auteur) schrijft: 

Voor de meeste mensen is een nare droom afgelopen als ze wakker worden, voor Ton Veldman begint dan de nachtmerrie pas. Zijn vrouw en zijn pasgeboren zoon Sebastiaan zijn spoorloos verdwenen. Er wordt een speciale politie eenheid ingeschakeld en hoofdrechercheur Jessica Block heeft al gauw door dat Veldman niet vanaf de zijlijn blijft toekijken. Zonder al te veel aanwijzingen zit er voor Jessica niets anders op dan de hulp van Ton te aanvaarden. Het spoor leidt naar Zwitserland waar ze een lucratieve handel in namaak medicijnen ontdekken. Behalve landsgrenzen moet Ton Veldman ook de grenzen van zijn eigen kunnen overschrijden om de criminelen te ontmaskeren en zijn gezin te redden.

Jack Molenaar levert zijn verhaal af zonder al te veel poespas. Met zijn ongedwongen schrijfstijl en levendige beschrijvingen maak Molenaar de lezer deelgenoot van de lotgevallen van zijn personages. In een hoog tempo volgen de dreigende gebeurtenissen elkaar op, maar het wordt nergens voorspelbaar. Zo heeft de schrijver aan het eind van het verhaal ook nog een verrassende ontmaskering van de antagonist in petto.
Samengevat: Herkenbare personages, origineel onderwerp, goede spanningsboog en spectaculaire plotwendingen. Alles wat een goede thriller nodig heeft.

Hettie Kruyf schrijft: Ik kan het heel kort zeggen: dit is gewoon een lekker boek!

Marcel schrijft: Ik werd op het spoor gezet van deze debuterende schrijver. Complot Sebastiaan, wat zou er achter deze titel schuil gaan was de gedachte bij het openslaan van het boek? Enkele dagen later kon ik de mijzelf gestelde vraag zeer enthousiast beantwoorden! Een goed opgebouwd en doordacht verhaal wat soms tot in de details is uitgeschreven, lekker leest en waarbij spanning niet ontbreekt! Alle complimenten aan deze debuterende schrijven!

Jan en Wil schrijven:  Natuurlijk las ik je boek het eerst want ik ben een lettervreter en ik moet zeggen: In een keer uit en Genoten! Geweldig hoe het slachtoffer de regie in handen neemt en in z’n vrouw blijft geloven. Jan las je boek onlangs en vindt het paranormale gecombineerd met logica bijzonder boeiend en verrassend.Knap hoe je tot het laatst de spanning er in weet te houden. Wij blijven je volgen en je hebt alvast een koper voor je nieuwe boek.Ga dus zo door!

Hielke Hijlkema schrijft: Je hebt me getrakteerd op een pageturner! Spannend verhaal tot het eind en mooie thema's. Mijn beeld op de wereld is weer wat meer verbreed. Het paranormale deel was voor mij op het randje en maakte me tegelijk nieuwsgierig. Gefeliciteerd, ik benieuwd naar het volgende spannende verhaal

Sander Hartog schrijftu zal vast wel trots op u zelf zijn, vanwege die goeie meningen over uw boek. Maar ik vond het ronduit slecht. Niet spannend, veel teveel tranentrekkers en een pageturner al helemaal niet. Ik ben bij bladzijde 32 gestopt. 

Eltien Wielenga-Oud (redacteur radioprogramma www@zondagmorgen) schrijftThriller "Complot Sebastiaan" dit weekend uitgelezen. Het debuut van schrijver Jack Molenaar.
Erg spannend en aan te bevelen als je van thrillers houdt.
Mijn complimenten Jack!
 
Julia Bos schrijftJe hebt me letterlijk gevangen met je boek. Het verhaal was zo spannend dat ik het boek niet weg kon leggen. Een echte aanrader als je van thrillers houdt. Ik zie een verfilming. Heel veel succes met je volgende boek. 
 
Kevin Knowles schrijftIn 1 ruk uitgelezen, heerlijk. Verhaal blijft je pakken.
 
Henk Dantuma (Schagen)Nou dan zet ik ook maar wat op de mail. Ik heb u boek gelezen van een vriendin die het een mooi boek vond. U kan haar wel. Nou ben ik niet een erge lezer maar deze vond ik ook heerlijk om te lezen. Ik heb het tijdens de herstvakantie gelezen en vond het jammer dat het uit was. U volgende boek zie ik naar uit. Gaat u dit ook op het internet zetten? Van mij mag het.
 

Sandra van Hijum: Zoals beloofd, ik heb het boek dit weekend gelezen en nu net pas uit. Prachtig boek. Goed geschreven, makkelijk lezend en toch boeiend. Ik ben een fervent lezer en hou zelf enorm van thrillers en verhalen met een goed plot. Conclusie: goed boek. Heb je nog meer boeken geschreven ?

Marion Poeste-Thoma (auteur van het boek 'Ademloos'): 
Een spannend boek waarbij je vanaf het begin al midden in het verhaal zit en door wilt blijven lezen om achter alle nog onbekende gebeurtenissen te komen. Tijdens het lezen kom je al snel het één en ander te weten, maar er blijven veel situaties voorbij komen,waarbij je niet weet wat er precies gaande is. Dit zorgt ervoor dat je door wilt blijven lezen. Er blijkt een vrouw ergens ‘’opgesloten’’ te liggen, als een soort medisch proefkonijn en vlak bij haar blijkt ook haar zoontje te liggen. Even later lees je dat de vrouw en het kind van Ton Veltman zijn verdwenen. Hij gaat een belangrijke rol spelen in verhaal en is bijna in elke hoofdstuk aanwezig. Personen uit het verleden blijken een belangrijke rol in het heden te spelen,dit zorgt voor extra spanning in het verhaal. Niet iedereen blijkt degene te zijn, als wie hij/zij zich voordoet, het verhaal blijft hierdoor onvoorspelbaar. Tijdens het hele verhaal moet je je gedachte aanpassen want niets is wat het lijkt. Het is een goed geschreven verhaal, dat ik gewoon niet kon wegleggen. Ik moest gewoon weten hoe het afliep en daarvoor moet je echt tot de laatste bladzijde doorlezen.
.
Karel v.d. Hombergh (Venlo): Lekker boek, Jack! Ik heb het als kerstkado gekregen en gelijk maar uitgelezen. Zijn er meer titels? 
.
Gerda Norder (recensente Omroep Zeewolde): Vanaf bladzijde 1 zit je aan het boek vast. Molenaar schrijft vlot met mooie zinnen maar niet te wollige taal. Je wordt mee genomen in de wereld van Ton en Nicole. Nicole is ontvoerd en naarmate het verhaal vordert leer je haar steeds beter kennen. Het verhaal heeft spanning, onverwachte wendingen, onthullingen, actie en vooral een prachtig onverwacht einde.

Het bijzondere aan dit verhaal vind ik dat Molenaar het bijna gewone van het oplossen van een vermissing/ontvoering weet te vermengen met het spirituele. Dat ben ik tot nu toe nog niet op deze manier tegengekomen. Het is wel heel voorzichtig maar het wordt zo normaal in het verhaal geschreven dat het niet eens vreemd is. Ook de hoofdrolspelers in het boek, Ton, Jessica en de moeder van Nicole, kijken nergens van op.