Boeken van Jack Molenaar

 

DIT ZEGT UITGEVERIJ BOEKSCOUT OVER HET MANUSCRIPT: 

Zodra ik aan jouw manuscript begin, is het mij meteen duidelijk. Jij weet hoe je een verhaal moet vertellen. Je begint met een intrigerende openingsscène en maakt daarna ruimte om het verhaal en de verschillende personages te introduceren. Dit doe je op een hele natuurlijke manier die ervoor zorgt dat je de lezer echt meeneemt in jouw vertelling. Al snel bouw je de spanning op en deze doseer je erg goed. Dit wordt versterkt door het gebruik van verschillende verhaallijnen die elkaar afwisselen en de tijdssprongen die je maakt. Zo blijf je de lezer op scherp zetten. Je hebt een prettige schrijfstijl. Je schrijft bijna filmisch en hierdoor kost het me geen enkele moeite om de verschillende scènes te visualiseren. Je weet de lezer steeds op het verkeerde been te zetten, maar je sluit het boek waardig af. Jouw manuscript bevat alle ingrediënten van een sterke thriller en ik weet zeker dat veel lezers dit met mij eens zullen zijn!

 

Mieke Schepens in Graag Gelezen: "Machtsstrijd is een thriller die zeker gelezen moet worden!"  (klik op Mieke Schepens om de hele recensie te lezen)

 

Dit schrijft Lidewijde Blaauw: Een boek welke leest alsof je kijkt naar een aflevering van "baantjer" "moordvrouw" en "unit13" bij elkaar. 
Een spannend boek. Met meerdere verhaallijnen en goede sterke personages. 
Met een onverwacht einde. 
Moeilijk om dit boek weg te leggen

 

Dit schrijft Tazzy Jenninga: Dit is de tweede thriller die ik mocht lezen, van deze auteur. En ik heb wederom genoten van zijn schrijfstijl.

 

Dit schrijft  Janny Deuster-de Vries:  Ik heb nog geen recensies gezien. Ik heb het boek in 2 dagen gelezen. Heb genoten en heb steeds meegedacht hoe het zou eindigen. Toch nog zeer verrast. Zeer de moeite waard. Het was het eerste boek in 2 jaar dat ik kon lezen, Na mijn operaties kon ik niet mijn aandacht vasthouden. Na 2 regels was ik al weer afgedwaald. Jack, je hebt het voor elkaar gekregen. Dank je wel.I

Ina Gortmaker (Akkrum) schrijft: Ik heb hem uit, was top en weer erg spannend.  Ben je al met een nieuwe bezig?

Peter Molenkamp (Hoorn): Lekker boek! Van mijn zuster meegekregen om in de vakantie te lezen, maar na twee dagen was het al uit. Leest fijn!

Danny Mcg Vanaudenhove-Lostermans schrijft:  Na Complot Sebastiaan en Donker verleden nu ook Machtsstrijd gelezen van Jack Molenaar. Van de eerste twee heb ik heel erg genoten, Machtsstrijd was voor mij top, wat een ongelooflijk spannend boek. Jack, ik kijk alvast uit naar de volgende.

Annemarie Kerkhof: Uit! Spannend, in twee dagen uitgelezen!

Daniëlle Elzinga:  Ook ik heb je boek inmiddels uit. Ik moet er te allen tijde echt even de rust voor vinden om een boek te lezen. Maar ik kan je zeggen dat ik dit keer je boek erg snel uit had. Niet in 1 dag hoor.

Complimenten, ik vond het ook echt weer beter dan de andere boeken van je.

Ik werd er volledig in meegnomen. Ik heb wel een klein puntje van kritiek ( mag he) op een gegeven moment gebeurde er wel teveel tegelijk op een bepaald moment. Moeders was ontvoerd, vader op zoek en zoonlief maakte een moord van dichtbij mee en vluchtte en ……. Toen had ik even een momentje van oh wacht even, wat gebeurt er nu allemaal…..

Maar kan ook aan mij liggen. Ik vond het weer super…

Ik zou zeggen ga door voor de volgende…

Nico van Veen:  Heb genoten van je 3e boek!

Hendrik Nijdam: Wisten jullie wel dat wij een schrijver in de groep hebben?
Spannende trillers tot aan het einde van het boek blijf je in het verhaal.
Een aanrader voor als het een dag regent of neem het mee naar het strand.

Leo Teeuwe: Alle 3 in één adem uitgelezen. Geweldig spannend! Zit te wachten op nummer 4!!

Maria Teeuwe-Holtslag: Ik vind de verhalen spannend genoeg om meerdere keren te lezen. En elke keer is het weer genieten.

Grietje Oortgijsen: Heb hem uit, heerlijk boek om te lezen met een einde wat ik niet verwachtte. Ben nieuwsgierig geworden naar je eerste twee boeken. Die ga ik dus ook lezen. Met andere woorden: ik heb genoten van je boek.

Julia Bos:  Binnen 24 uur heb ik je boek gelezen…man man man, Jack wat waanzinnig spannend weer!! Je hebt het wéér geflikt!!

Gefeliciteerd!! Dikke vette pluim! 

Henk Jan de Vries:  Machtsstrijd was mee met de vakantie naar Italie, maar toen ben ik niet verder gekomen dan het begin. Vond het nogal taai. Maar uiteindelijk wist het verhaal me toch te boeien en alleen het einde vond ik nogal rooms, zoetzappig, zeg maar. 

Henk van Bohemen: Vanaf het begin volledig in het verhaal gezogen dat doorspekt is met hedendaagse snufjes en de automobiel achtergrond van de auteur. Je wilt dit boek in een adem uitlezen. Je denkt te weten wie verantwoordelijk is voor de nachtmerrie maar het plot is zeer verrassend.
CHAPEAU Jack!!

Wil Akkies: Een aanrader vanaf pagina 1. Niet vlak voor het slapengaan aan beginnen want ALS je eenmaal begint is er geen houden meer aan. Omhels Machtsstrijd of leg deze thriller tenminste onder je hoofdkussen. Krijg je een nachtmerrie: geniet ervan.